Mohairbouclen blev en skön krage.

    

Sportmössa i grov alpaca

Det här ska bli min sportmössa.

   Grov alpaca.

Brynäsmössa i klubbgarn

Nytt klubbgarn här i brynäsfärgerna.



Fårtröjan klar


Stickcafe

Höstens andra stickcafe var välbesökt. Massor av olika stickprojekt på ggn. Krokning är på tapeten igen, kul !




Lite mer av fårtröjan

Ja så var alla trådar fästa och broderiet klart,fåren är stickade men det gröna garnet" blad" och gräs är broderat efteråt. Har ochså haft alla delar utspända och under en våt trasa över natten. Nu återstår ihopsyning och halskant och en mössa också den med får.

Nu har vi fått bouclegarnet i fler färger.


Virkad sjal i den andra färgkominationen i bamboogarnet.

Nu har det blivit en virkad sjal i den andra färgkombinationen. Det är en härlig tyngd i bambugarnet så det blir ett fint fall på sjalen. Sjalen hänger just nu i skyltfönstret på GARNET om man vill se den live. Tack Ulla för iden och lånet.

             Ett nystan garn så olika saker det kan bli.



Nytt projekt att sticka på hemma.

Har börjat på en barntröja i baby eco ullen. På framstycket ska det växa fram 2 ulliga får. Inget att hålla på med i butiken behöver både linjal och fullt fokus på mönstret. så här ser det ut just nu..


Lyskväll på stan

Lyskväll på stan.

Garnprov

Fick ett prov på  mohairboucle garn, måste bara prova på en ggn. Blir nog en sjal... Nu väntar vi bara på att få garnet i flera färgkombinationer.


Det senaste färdiga en mössa.

Mössan finns i senaste dropskatalogen
 nr 115, ska sticka vanten utan fingrar också. Garnet Merino extra fine, superwash ull super skön. Modellen känns som att den blir trivsam lite både mössa och basker på samma ggn. Vanten stickar jag med en lång rundsticka "magic loop". Kom in i butiken så visar vi gärna.Tekniken är perfekt till alla typer av rundstickning tex strumpor.

eco i färg

Nu har vi fått eco ullen i färg, två grovlekar. Klara färger i den tunna babyullen och den grövre som är färgad på grått garn blir lite snyggt murriga. Även en ny grov eco som blir randig men i naturfärger. Här kommer några bilder.

                                                                    

RSS 2.0